Over ons

Home » Over ons

Naast mijn werk bij een alarmcentrale startte ik, Terry Schumacher, in 2001 de website www.cupsandplates.nl voor de verkoop van prachtige en kleurrijke stoeltjes, servies en klompjes waarop de afbeelding van het geboortekaartje werd geschilderd. Na het verlies van mijn werk bij de alarmcentrale heb ik meer energie in mijn artikelen van  Cups and Plates kunnen steken en werd het dus een volledig bedrijf.  Er zijn in de jaren daarna steeds meer producten aan toegevoegd zoals u op de website kunt zien.

Het leuke van zelfstandig ondernemen is dat je alle touwtjes in handen hebt en zelf alles kunt regelen. Als mijn advies aan de klanten in de smaak valt, geeft dat mij een tevreden gevoel. Het werk dat ik doe is zelfs een hobby, misschien is het wel een verslaving. Vrije tijd is schaars, maar rustig op een stoel zitten vind ik een straf, ik blijf voortdurend nieuwe producten bedenken.

De verkoop van mijn artikelen is ontzettend leuk, want de geboorte betreft een gebeurtenis in je leven waar je vrolijk van wordt. Ik maak tijd voor mijn klanten en denk met ze mee om een zo origineel mogelijk cadeau voor de samen te stellen. Wij leveren particulieren, maar ook aan bedrijven, veel vaste klanten sinds 2001.

Bekijk de artikelen op de website en ik verwacht dat u naar tevredenheid een origineel gepersonaliseerd cadeau voor een baby zult vinden.

Geniet ervan !

Pinterest
Instagram
X