Winkel

Het kraamkado is echt bijzonder als het is voorzien van de afbeelding van het geboortekaartje en de naam van de baby.
Kraamcadeau bekijken op cupsandplates.nl geeft u een ruime keuze uit diverse kado’s zoals een Geboortestoeltje (diverse modellen), Speelgoedkist, Speelbankje , Babyservies, Kadokoffer en Spaarpot We leveren ook naamwerk: badjasje, slabber en diverse naamknuffels, welke artikelen u kunt vinden onder Bedrukt kado
Volop keuze voor een origineel babykado, blijf ons bezoeken, er komen steeds weer nieuwe artikelen. Altijd een apart geboortekado.
Geboortestoeltjes in diverse modellen en servies behoren tot onze specialiteiten. Bekijk de mogelijkheden voor andere houten kraamcadeau’s op onze website: Loopfiets, Loopkar en Poppenwagen. De kraamkado’s zijn naar thema ingedeeld; eenvoudig zoeken in een uitgebreid aanbod. Ieder kraamkado op deze website is altijd strelend voor de papa en de mama. Het kado siert de prestatie van de geboorte, dus een blijvende herinnering aan de geboorte van de baby.

Alle artikelen worden door ons met de hand beschilderd, wij gebruiken GÉÉN stickers!! Alle artikelen worden door ons standaard gemonteerd verzonden (uitgezonderd speelgoedbank en kist, eventueel gemonteerd in geval van thuisbezorging door ons)

Het geboortekaartje wordt verwerkt op veel kraamkado’s voor de baby, zoals het bruikbare geboortestoeltje, speelgoedbankje, babyservies en een exclusieve geboorteklok. De naam en geboortedatum worden ook geschilderd op een kraamkado van hout, zoals een loopfiets en een poppenwagen. We brengen de naam en geboortedatum door borduring ook op een badjas, omslagdoek en naamknuffel. Kijk ook eens voor een combinatie van kado’s verpakt in een mand of doos op de pagina kraamkado.

Levertijd:
Geboorteklok en borduurwerk kunnen binnen 5 dagen geleverd worden. Beschildering van artikelen uitsluitend met naam kunnen binnen 4 dagen geleverd worden. Overige te beschilderen artikelen (artikelen met afbeelding van het geboortekaartje e.d.) ongeveer 2 weken .

Resultaat 1–16 van de 226 resultaten wordt getoond

Pinterest
Instagram
X