Winkel

Het kraamkado is echt bijzonder als het is voorzien van de afbeelding van het geboortekaartje en de naam van de baby.
Kraamcadeau bekijken op cupsandplates.nl geeft u een ruime keuze uit diverse kado’s zoals een Geboortestoeltje (diverse modellen), Speelgoedkist, Speelbankje , Babyservies, Kadokoffer en Spaarpot We leveren ook naamwerk: badjasje, slabber en diverse naamknuffels, welke artikelen u kunt vinden onder Borduurkado
Volop keuze voor een origineel babykado, blijf ons bezoeken, er komen steeds weer nieuwe artikelen. Altijd een apart geboortekado.
Geboortestoeltjes in diverse modellen en servies behoren tot onze specialiteiten. Bekijk de mogelijkheden voor een het kraamcadeau op onze website onder Kado van hout. De kraamkado’s zijn naar thema ingedeeld; eenvoudig zoeken in een uitgebreid aanbod. Ieder kraamkado op deze website is altijd strelend voor de papa en de mama. Het kado siert de prestatie van de geboorte, dus een blijvende herinnering aan de geboorte.van de baby.

Levertijd:
Geboorteklok en borduurwerk kunnen binnen 5 dagen geleverd worden. Beschildering van artikelen uitsluitend met naam kunnen binnen 4 dagen geleverd worden. Overige te beschilderen artikelen (artikelen met afbeelding van het geboortekaartje e.d.) ongeveer 2 weken .

Resultaat 1–16 van de 240 resultaten wordt getoond

Pinterest
Instagram
X