Veelgestelde vragen

Home » Veelgestelde vragen

Is betaling op factuur mogelijk na de levering?

Deze betaling is uitsluitend mogelijk voor bedrijven. Het bedrijf moet dan bij de bestelling de bedrijfsnaam aangeven en betaling op factuur aangeven. Wij nemen na ontvangst van de bestelling direct contact met u op.

Hoe weet ik of mijn bestelling goed is doorgekomen?

U ontvangt direct een bevestiging/factuur per e-mail. Mochten bepaalde gegevens niet kloppen dan verzoeken wij u direct per e-mail de correctie(s) o.v.v. van het factuurnummer aan ons door te geven.

Worden bestellingen ook in het buitenland geleverd?

Jazeker. Onze vervoerder, PostNL, bezorgd pakketten over de hele wereld

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Cups and Plates streeft ernaar om uw bestelling waar geen beschildering bij plaatsvindt binnen 48 uur te verwerken. Voor gepersonaliseerde cadeaus is de verwerking, afhankelijk van borduring of beschildering 1 to 3 weken. Overleg met ons m.b.t.uw bestelling over de levertijd.

Kan ik nagaan waar mijn bestelling op dit moment is?

Via de Track en Tracé code die van ons per e-mail ontvangt kunt u uw bestelling volgen.

De baby heeft meerdere voornamen, mag ik ze allemaal laten borduren?

Cups and Plates borduurt maximaal 1 voornaam en geen achternamen. Mocht u enige wijziging hierin willen hebben kunt u contact met ons opnemen of er eventueel een mogelijkheid is.

 

Wordt het cadeau dat ik laat bezorgen feestelijk ingepakt?

Alle cadeaus die Cups and Plates verstuurd worden -zonder extra kosten- feestelijk voor u ingepakt.

Ik wil een kado aanbieden vóór de geboorte, kan ik hiervoor een willekeurig cadeau zonder naam en geboortedatum bestellen?

Als u in het vakje ` vul hier de gewenste naam in` vermeld ZONDER NAAM en GEBOORTEDATUM zal er geen naam op het product vermeld worden.

 

Bestaat de mogelijkheid om een persoonlijke felicitatie met mijn bestelling mee te sturen?

Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid om een felicitatietekst in te voeren.

Mijn cadeau kan niet bezorgd worden omdat ik een foutief afleveradres ingevoerd heb.

Op het moment dat het pakje door Cups and Plates retour ontvangen is nemen wij contact met u op. Nadat u opnieuw de verzendkosten aan ons heeft overgemaakt -en deze door ons zijn ontvangen- zullen wij het cadeau opnieuw opsturen.

Wordt de te borduren babynaam altijd geborduurd zoals op het voorbeeld?

Als u een hele lange of dubbele babynaam opgeeft kan het voorkomen dat de letters, i.v.m. een eventuele beperkte ruimte, kleiner uitvallen.

Is mijn te ontvangen bestelling altijd gelijk aan de afbeelding/beschrijving?

Cups and Plates streeft ernaar om volgens de exacte afbeelding/beschrijving te leveren.  Voor de handbeschilderde materialen worden onderdelen van het geboortekaartje gebruik en de kleur is niet exact als die op het kaartje. Indien u na ontvangst van uw bestelling opmerkingen wilt plaatsen, wordt u verzocht contact met ons op te nemen.

Pinterest
Instagram
X